Престилка (Monte Carlo) #015

1,800
| /
Size Chart

Високо квалитетни престилки дизајнирани за шанкери, бариста и индивидуи кои уживаат во фенси custom made дизајн. Функционални, комфортни и шик истовремено.

 • Изработени од природна телешка кожа
 • Два џебови : мал џеб на гради, голем долен џеб со три прегради и кожна лајсна за пенкало, запалка, отварач за пиво/вино и тн. како и металка алка за крпа.
 • Материјал : 65% памук , 35%  полиестер , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии :  Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Каиши кои што се вадат со закачаки.
 • Аксесоари : сребрени метални закачалки, алки, окца и нитни.
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа или средство за одржување на кожа.


High quality apron designed for bartenders, baristas and individuals who enjoy fancy custom made designs. Functional, comfortable and chic at the same time.

 • Made from genuine calfskin leather
 • Two pockets: small chest pocket, one big lower pocket with three compartments and a leather loop for pen, lighter, beer/wine opener etc. and one silver brass ring for your hand towel
 • Fabric : 65% cotton , 35%  polyester , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Straps removable with clips
 • Hardware : silver brass clips, rings, grommets and rivets.
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO, NAME , SIGNATURE ( +10€ for one piece, each next 2€ )