Рачна изработка

Најголема вредност, најмногу љубов, труд и внимание се внесува во рачната изработка на одредени DIAS производи. Повеќе од 70% проценти од нашите производи се опфатени со нашиот HAND MADE и CUSTOM MADE концепт, меѓу кои   се опфатени чевлите, чантите, кожните аксесоари, но и кожните менија, холдери, подметачи и престилки.

Оние производи кои се дел од PREMIUM and LIMITED EDITONS колекциите се секогаш дел од HAND MADE and CUSTOM MADE концептот. 

 

Ние веруваме дека нашата огромна пасија и желба за креирање на уникатни и практични производи создава посебна поврзаност помеѓу Вас и DIAS производите.