Контакт

Адреса - Скопје, Македонија.
ул. Фрањо Клуз бр.6-1/5, Аеродром

Број за контакт
+389 71 553 168

Време на работа
Понеделник - Петок / 09.00 - 20.00

Сабота / 10.00 - 15.00

 

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ, ОСТАВЕТЕ КРЕАТИВЕН ВПЕЧАТОК.

Испратете ни ја Вашата порака, поставете ни го вашете прашање или пак оставете креативен впечаток, нашиот тим со големо задоволство ќе ви одговори. Ние сме тука за Вас.

Contact form