BECOME A RETAILER

Вклучи се во DIAS тимот / Биди дел од DIAS семејството.

Доколку имате визија, доколку имате искуство, упорност и желба за продажба. Доколку сте подготвени да ги прифатите сите DIAS правила за продажба и имате силен мотив за успех, контактирајте го нашиот тим. Пополнете ја формата во продолжение, внесете ги бараните податоци, а ние со задоволство ќе ви одговориме во најкус можен рок. Се радуваме на секоја креативна и успешна соработка.

Contact form