Машки чевли

6,500
| /
Size Chart

Машки чевли со две каишки

 • Изработено од природна кожа
 • Боја :  Black nappa leather
 • Состав : природна телешка кожа
 • Постава :  природна телешка кожа
 • Ѓон : Neolite ѓон
 • 2.5 cm висина на штикла

Men monk strap shoes  

 • Made from genuine calfskin leather 
 • Colour : Black Nappa leather 
 • Upper lining : genuine calfskin leather
 • Insole : genuine calfskin leather
 • Soles : Neolite soles
 • 2.5 cm heel height