Престилка (Prague) #006

1,550
| /
Size Chart

Високо квалитетни престилки дизајнирани за шанкери, бариста и индивидуи кои уживаат во фенси custom made дизајн. Функционални, комфортни и шик истовремено.

 • Изработени од природна телешка кожа
 • Три џебови : мал џеб на гради, џебови странично на лева страна и десна страна.
 • Материјал : 65% памук , 35%  полиестер , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии :  Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Каиши кои што се вадат со закачаки.
 • Аксесоари : сребрени метални закачалки и окца.
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа или средство за одржување на кожа.


High quality apron designed for bartenders, baristas and individuals who enjoy fancy custom made designs. Functional, comfortable and chic at the same time.

 • Made from genuine calfskin leather
 • Three pockets: small chest pocket, one left side pocket and right side pocket. 
 • Fabric : 65% cotton , 35%  polyester , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Straps removable with clips
 • Hardware : silver brass clips  and grommets.
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO, NAME , SIGNATURE ( +10€ for one piece, each next 2€ )