Skip to product information
1 of 3

Dias MK

Чинија White Lagoon 28 cm T76319 8056444376319

Чинија White Lagoon 28 cm T76319 8056444376319

Regular price 860 MKD
Regular price Sale price 860 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Чинија White Lagoon 28 cm  T76319
Чиниите White Lagoon  дизајнирана од Tognana  се направени од комбинација на  бои кои ја нагласуваат посебната изработка на „реактивна глазура“ и убавината на нијансите и релјефите, единствени во секое јадење. Овие чинии се одликуваат со  префинетост и стил кој ќе ги воодушеви вашите гости правејќи ја вашата трпеза неповторлива.
⦁     Чинија 28 см ( 11  inch )
⦁    Состав : керамика
⦁    Потекло : Италија
⦁    Бренд : Tognana

Dinner plate White Lagoon 28 cm  T76319
White Lagoon plates designed by Tognana has colours that emphasize the particular ,,reactive glaze “ workmanship and the beauty of the nuances and reliefs, unique in each dish.This plates has a refinement and style that will delight your guests making your table inimitable.
⦁    Dinner plate 28 cm ( 11 inch )
⦁    Composition : stoneware
⦁    Origin : Italy
⦁    Brand : Tognana
View full details