Skip to product information
1 of 2

Dias MK

Чинија Севиља Пиано 28 см 8003342033639

Чинија Севиља Пиано 28 см 8003342033639

Regular price 420 MKD
Regular price Sale price 420 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Чинија 28 см Севиља Пиано  8003342033639
Изработена од високо квалитетен бел процелан со подглазура за да се обезбеди издржливост.Совршен за секојдневна употреба, забави но и за приеми каде што се бара одреден вкус, за елегантна услуга со која вашите јадења ќе се истакнат.

⦁    Чинија 28 см ( 11 inch )
⦁    Состав : порцелан
⦁    Потекло : Италија
⦁    Бренд : Saturnia
⦁    Може да се пере во машина


Plate 28 cm Seville Piano  8003342033639
Made with high quality white porcelain with underglaze decoration to ensure durability. . Perfect for everyday use, parties but also at receptions where a certain taste is required. For an elegant service that will make your dishes stand out.

⦁    Plate 28 cm ( 11 inch )
⦁    Composition : porcelain
⦁    Brand : Saturnia
⦁    Dishwasher safe
View full details