Skip to product information
1 of 2

Dias MK

Чинија за Пица Buongiorno 33цм Т17500 8056444417500

Чинија за Пица Buongiorno 33цм Т17500 8056444417500

Regular price 860 MKD
Regular price Sale price 860 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Чинија за Пица Buongiorno 33цм Т17500 8056444417500
Дел од колекцијата Cinzia, овие чинии за пица се дизајнирани да ја отсликаат идејата за „ Made in Italy “ и се направени од цврст, висококвалитетен фин порцелан од компанијата Tognana со брендот Andrea Fontebasso, кој претставува првокласно производство на порцелански садови во Италија.

 • Тркалезна чинија за пица cm 33
 • Главен материјал: Порцелан
 • Големина/Длабочина/Дијаметар cm : 32,50
 • Висина cm : 2,50
 • Дебелина mm. : 5,40
 • Боја : Мултиколор

Round Pizza Plate Buongiorno 33cm Т17500 8056444417500
Part of the Cinzia Collection, this pizza plates are designed to reflect the idea of "Made in Italy" and are made of sturdy, high quality fine porcelain by the Tognana company with the Andrea Fontebasso brand, which represents par excellence the production of porcelain tableware in Italy.

 • Round pizza plate cm 33
 • Main material : Porcelain
 • Size/Depth/Diameter cm : 32,50
 • Height cm : 2,50
 • Thickness mm. : 5,40
 • Color : Multicolor
View full details