Skip to product information
1 of 2

Dias MK

Чинија за паста 27.5 cm Наполи 8003342036876

Чинија за паста 27.5 cm Наполи 8003342036876

Regular price 780 MKD
Regular price Sale price 780 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Чинија за паста 27.5 cm Наполи   8003342036876
Чинијата за паста  Napoli  направена со големо крило и тесен вдлабнат дел, идеален за одржување на тестенините  концентрирани во центарот.
Производите на Saturnia   се во совршена хармонија со храната и ви овозможува да создадете оригинална и пријатна нота на вашата трпеза.

⦁    Чинија 27.5 см ( 10.8 inch )
⦁    Состав :  порцелан
⦁    Потекло : Италија
⦁    Бренд : Saturnia

Pasta bowl 27.5 cm Napoli  8003342036876
Pasta bowl Napoli is ideal for pasta with a large wing and a narrow concave part, ideal for keeping the pasta concentrated in the center. Saturnia products are in perfect harmony with the food and it allows you to create an original and plesant note on your table.

⦁    Pasta bowl 27.5 cm ( 10.8 inch )
⦁    Composition : porcelain
⦁    Origin : Italy
⦁    Brand : Saturnia
View full details