Skip to product information
1 of 3

Dias MK

Чинија за десерт White Lagoon 22 cm T76371 8056444376371

Чинија за десерт White Lagoon 22 cm T76371 8056444376371

Regular price 620 MKD
Regular price Sale price 620 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Чинија за десерт White Lagoon 22 cm T76371
Чиниите White Lagoon  дизајнирана од Tognana  се направени од комбинација на  бои кои ја нагласуваат посебната изработка на „реактивна глазура“ и убавината на нијансите и релјефите, единствени во секое јадење. Овие чинии се одликуваат со  префинетост и стил кој ќе ги воодушеви вашите гости правејќи ја вашата трпеза неповторлива.
⦁    Чинија за десерт  22 см ( 8.6 inch )
⦁    Состав : керамика
⦁    Потекло : Италија
⦁    Бренд : Tognana


Dessert plate White Lagoon 22 cm T76371
White Lagoon plates designed by Tognana has colours that emphasize the particular ,,reactive glaze “ workmanship and the beauty of the nuances and reliefs, unique in each dish.This plates has a refinement and style that will delight your guests making your table inimitable.
⦁    Dessert plate  22 cm ( 8.6 inch )
⦁    Composition : stoneware
⦁    Origin : Italy
⦁    Brand : Tognana
View full details