Skip to product information
1 of 3

Dias MK

ЧАШИ сет 6/1 Florian Negroni 8004360095166

ЧАШИ сет 6/1 Florian Negroni 8004360095166

Regular price 1,290 MKD
Regular price Sale price 1,290 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Чаши сет 6/1 Florian Negroni - 8004360095166
Деликатност и романтика , стил и безвременска елеганција се споени во оваа колекција на стемвер и тумблери инспирирани од познатиот Caffè Florian Venice .Совршена за презентција на коктели и мешани пијалоци.
⦁    Бренд : Bormioli Rocco
⦁    Колекција : Florian Negroni
⦁    Капацитет : 375ml ( 13.1 oz )
⦁    Висина : 113мм ( 4.4 inch )
⦁    Сет 6/1
⦁    Може да се пере во машина
⦁    Земја на потекло : Италија

Glass set 6/1 Florian Negroni -8004360095166
Delicacy and romance , style and timeless elegance come together in this wide collection of stemware and tumblers inspired by the famous Caffè Florian Venice .Ideal for presentation of coctails and mixed drinks.
⦁    Brand : Bormioli Rocco
⦁    Collection : Florian Negroni
⦁    Capacity: 375 ml ( 13.1 oz )
⦁    Hihg : 113 mm ( 4.4 inch )
⦁    Set 6/1
⦁    Machine washable
⦁    Origin : Italy
View full details