Skip to product information
1 of 4

Dias MK

ЧАШИ ЗА БЕЛО ВИНО 6/1 Florian 8004360095104

ЧАШИ ЗА БЕЛО ВИНО 6/1 Florian 8004360095104

Regular price 2,030 MKD
Regular price Sale price 2,030 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Чаши за бело вино 6/1  Florian  8004360095104
Деликатност и романтика , стил и безвременска елеганција се споени во оваа колекција на стемвер и тумблери инспирирани од познатиот Caffè Florian Venice .Совршена за презентција на коктели и мешани пијалоци.
⦁    Бренд :Bormioli Rocco
⦁    Колекција : Florian
⦁    Капацитет: 363ml ( 12.8 oz )
⦁    Висина : 210 mm ( 8.3 inch )
⦁    Сет  6/1
⦁    Може да се пере во машина
⦁    Земја на потекло : Италија


White wine glass 6/1 Florian 8004360095104

Delicacy and romance , style and timeless elegance come together in this wide collection of stemware and tumblers inspired by the famous Caffè Florian Venice .Ideal for presentation of coctails and mixed drinks.

⦁    Brand : Bormioli Rocco
⦁    Collection : Florian
⦁    Capacity: 363ml ( 12.8 oz )
⦁    Hihg : 210 mm ( 8.3 inch )
⦁    Set 6/1
⦁    Machine washable
⦁    Origin : Italy
View full details