Skip to product information
1 of 4

Dias MK

ЧАША ЗА ВИНО 6/1 Т27004 032622027004

ЧАША ЗА ВИНО 6/1 Т27004 032622027004

Regular price 4,540 MKD
Regular price Sale price 4,540 MKD
Sale Sold out
Tax included.
ЧАШИ ЗА ВИНО 6/1  Т27004   032622027004
Овие елегантни чаши за вино доаѓаат од серијата I Meravigliosi на брендот Luigi Bormioli. Овој 6-делен комплет чаши за вино е дизајниран за функционалност. Тенкиот стебло и рамно дно прават да се чувствуваат многу лесно. Садот има блескава јасност и совршен раб, што ги прави многу стилски. Чашите од оваа серија се наменети за љубителите на вино и создаваат совршена рамнотежа помеѓу различните вкусови благодарение на големиот простор. Чашите со капацитет од 450 ml се изработени од SON.hyx кристално стакло. Овие чаши на тој начин нудат добра механичка отпорност на удари. Чашите можат да се мијат во машина за садови.

 • Чаша за вино: Марка
 • Серија Луиџи Бормиоли
 • Луиџи Бормиоли и Меравиљози:
 • Боја: Транспарентна
 • Материјал: Стакло
 • Висина: 23 см
 • Волумен: 450 ml
 • Отпорен на гребење
 • Вид на вино: Црвено вино
 • Количина: Сет од 6

WINE GLASSES 6/1 T27004 032622027004
These elegant wine glasses come from the I Meravigliosi series of the Luigi Bormioli brand. This 6-piece set of wine glasses is designed for functionality. The slim stem and flat-bottomed bowl make them feel very light. The bowl has a sparkling clarity and a perfect rim, making them very stylish. The glasses of this series are designed for wine lovers and create a perfect balance between the different flavors thanks to the large head space. The glasses with a capacity of 450 ml are made of SON.hyx crystal glass. These glasses thus offer good mechanical resistance to shocks. The glasses are dishwasher safe.

 • Wine Glass: Brand
 • Luigi Bormioli Series
 • Luigi Bormioli I Meravigliosi:
 • Colour: Transparent
 • Material: Glass
 • Height: 23 cm
 • Volume: 450 ml
 • Scratch-Resistant
 • Kind of wine: Red Wine
 • Quantity:  Set of 6
View full details