ХОЛДЕР ЗА САЛФЕТА

200
| /
Size Chart

Детали кои имаат силно влијание врз имиџот на вашиот бренд. Различните модели, варијанти и методите за персонализација ќе доведат до уникатен дизајн.

 • Изработено од природна кожа
 • Боја : Nappa light brown
 • Состав : природна телешка кожа
 • Димензии : 2 cm x 30 cm ( 0.78 x 11.8 inch )
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа.
 • Минимум количина: 10 ком.

Details that have a strong impact on your brand image. The different models, variants and personalization methods will lead to a unique design.

 • Made from natural leather
 • Colour : Nappa light brown
 • Composition :  genuine calfskin leather
 • Dimensions : 2 cm x 30 cm ( 0.78 11.8 inch )
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • Minimum quantity : 10 pcs.