ХОЛДЕР ЗА ПРИБОР MONACO

250
| /
Size Chart

Детали кои имаат силно влијание врз имиџот на вашиот бренд. Различните модели, варијанти и методите за персонализација ќе доведат до уникатен дизајн.

 • Изработено од вештачка кожа
 • Боја : MONACO BLACK
 • Состав : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии : 10.3 cm x 24 cm ( 4 x 9.4 inch )
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа.
 • Имате можност да го ставите вашето ЛОГО. Начини на персонализација кои ги нудиме :
 1. Сув жиг ; сув жиг со златна/сребрена фолија ( +25€ за изработка на алат-клише + 25€  за 100ком. )
 2. Ласерско гравирање ( 2€ по парче )
 3. Беџ со ласерско гравирање ( 2€ по парче )
 • Минимум количина: 10 ком.

Details that have a strong impact on your brand image. The different models, variants and personalization methods will lead to a unique design.

 • Made from artificial leather
 • Colour :  MONACO BLACK
 • Composition : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : 10.3 cm x 24 cm ( 4 x 9.4 inch )
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO. Personalization methods that we offer :
 1. Hot stamping ; hot stamping with gold/silver foil ( +25€ for hot stamp tool + 25€  for 100pcs. )
 2. Laser engraving ( 2€ per piece )
 3. Badge with engraving ( 2€ per piece )
 • Minimum quantity : 10 pcs.