Skip to product information
1 of 6

Dias MK

Сет чинии 18/1 Layers 8056444221770

Сет чинии 18/1 Layers 8056444221770

Regular price 7,990 MKD
Regular price Sale price 7,990 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Сет чинии Layers  8056444221770
Layers Box e совршен Tognana сет за да дадете ретро изглед на вашата трпеза.Со овој сет од геометриски игри и топли тонови со тридимензионален ефект ќе добиете винтиџ и топла атмосфера во вашиот дом.
⦁    Сет од 18 чинии
⦁    Чинја за ручек 27 см ( 10.6 inch )
⦁    Длабока чинија 21 см ( 8.2 inch )
⦁    Чинија за десерт 20 см ( 7.8 inch )
⦁    Состав : керамика
⦁    Потекло : Италија
⦁    Бренд : Tognana

Table Set Layers  8056444221770
Layers Box is a perfect Tognana set to give a retro touch to your table. This box of geometric games and warm tones with a three-dimensional effect evokes vintage and welcoming atmosphere in your home.
⦁    Table set 18 pcs.
⦁    Dinner  plate 27 cm ( 10.6 inch )
⦁    Soup plate 21 cm ( 8.2 inch )
⦁    Dessert plate 20 cm ( 7.8 inch )
⦁    Composition : stoneware
⦁    Origin : Italy
⦁    Brand : Tognana
View full details