Skip to product information
1 of 5

Dias MK

СЕТ БОКАЛ И 6 ЧАШИ Arcoroc Q9585

СЕТ БОКАЛ И 6 ЧАШИ Arcoroc Q9585

Regular price 2,100 MKD
Regular price Sale price 2,100 MKD
Sale Sold out
Tax included.

СЕТ БОКАЛ И 6 ЧАШИ
Идеален сет за освежителни пијалоци и коктели
Рефлексиите во дијамантските изглед ќе ги истакнат коктелите или жестоки пијалаци со прекрасни тонови.
⦁    Во комплет: 7 парчиња
⦁    Марка: Arcoroc
⦁    Материјал: Стакло
⦁    Може да се мијат во машина
⦁    Произведено во Франција

SET OF JUG AND 6 GLASSES
An ideal set for refreshing drinks and cocktails
The reflections in the diamond look will highlight cocktails or spirits with beautiful tones.
⦁ In a set: 7 pieces
⦁ Brand: Arcoroc
⦁ Material: Glass
⦁ Machine washable
⦁ Made in France

View full details