ПОДМЕТАЧ ЗА ЧИНИЈА DUBROVNIK

260
| /
Size Chart

Нашите подметачи даваат совршена можност да го нагласите декорот во вашиот простор и да внесете свежина на трпезата. Сите модели се мултипрактични, а истовремено софистицирани и елегантни да одговорат на сите ваши потреби.

 • Изработено од текстил-кепер
 • Боја : F#1005 jeans
 • Состав : 65% памук , 35% полиестер, 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии : 35 cm x 45 cm ( 13.77 x 17.71 inch )
 • Рачно перење или на температура од 30 степени.
 • Имате можност да го ставите вашето ЛОГО. Начини на персонализација кои ги нудиме :
 1. Сув жиг на кожно парче ; сув жиг со златна/сребрена фолија ( +25€ за изработка на алат-клише + 25€  за 100ком. )
 2. Ласерско гравирање на кожно парче( 2€ по парче )
 3. Метален беџ со ласерско гравирање ( 2,5 € по парче )
 • Минимум количина: Сет од 4 ком. ; Сет од 6 ком. ; Сет од 8 ком.


Our placemats give a perfect opportunity to emphasize the decor in your space and bring freshness to the dinning table. All models are multi-practical, but at the same time sophisticated and elegant to meet all your needs.

 • Made from canvas
 • Colour :  F#1005 jeans
 • Composition : 65% cotton , 35%  polyester , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : 35 cm x 45 cm ( 13.77 x 17.71 inch )
 • Hand wash only or machine washing on 30 degrees.
 • You can choose to put your LOGO. Personalization methods that we offer :
 1. Hot stamping on leather; hot stamping with gold/silver foil ( +25€ for hot stamp tool + 25€  for 100pcs. )
 2. Laser engraving on leather ( 2€ per piece )
 3. Badge with engraving ( 2€ per piece )
 • Minimum quantity : Set 4 pcs. ; Set 6 pcs. ; Set 8 pcs.