Skip to product information
1 of 1

Dias MK

Нож АТИНА 000312

Нож АТИНА 000312

Regular price 180 MKD
Regular price Sale price 180 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Нож АТИНА 000312
Изработен од материјал од не'рѓосувачки челик
Современ дизајн кој комбинира практичност и елеганција на секоја маса
⦁    Лесно за чистење
⦁    Погоден за перење во машина за садови
⦁    Потекло: Португалија


Knife ATHENS 000312
Made of stainless steel material
Contemporary design that combines practicality and elegance on every table
⦁ Easy to clean
⦁ Dishwasher safe
⦁ Origin: Portugal
⦁ Origin: Portugal⦁ Origin: Portugal
View full details