Машки чевли Oxford

6,000
| /
Size Chart

Машки чевли 

 • Изработено од природна кожа
 • Боја : Camel shiny leather
 • Состав : природна телешка кожа
 • Постава :  природна телешка кожа
 • Ѓон : гумен ѓон
 • 2.5 cm висина на штикла

Men shoes 

 • Made from genuine calfskin leather 
 • Colour : Camel shiny leather 
 • Upper lining : genuine calfskin leather
 • Insole : genuine calfskin leather
 • Soles : Rubber soles
 • 2.5 cm heel height