Машки мокасини со висок сјај

7,000
| /
Size Chart

Машки мокасини со висок сјај

 • Изработено од природна кожа
 • Боја : Black patent leather
 • Состав : природна телешка кожа
 • Постава :  природна телешка кожа
 • Ѓон : Кожен ѓон
 • 2.3 cm висина на штикла

Men loafers with black patent leather

 • Made from genuine calfskin leather 
 • Colour : Black patent leather 
 • Upper lining : genuine calfskin leather
 • Insole : genuine calfskin leather
 • Soles : Leather soles
 • 2.3 cm heel height