Skip to product information
1 of 3

Dias MK

Здела White Lagoon 15 cm Т76401 8056444376401

Здела White Lagoon 15 cm Т76401 8056444376401

Regular price 651 MKD
Regular price Sale price 651 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Здела White Lagoon 15 cm  Т76401
Чиниите White Lagoon  дизајнирана од Tognana  се направени од комбинација на  бои кои ја нагласуваат посебната изработка на „реактивна глазура“ и убавината на нијансите и релјефите, единствени во секое јадење. Овие чинии се одликуваат со  префинетост и стил кој ќе ги воодушеви вашите гости правејќи ја вашата трпеза неповторлива.
⦁    Здела 15 см ( 5.9 inch )
⦁    Состав : керамика
⦁    Потекло : Италија
⦁    Бренд : Tognana

Bowl White Lagoon 15 cm  T76401
White Lagoon plates designed by Tognana has colours that emphasize the particular ,,reactive glaze “ workmanship and the beauty of the nuances and reliefs, unique in each dish.This plates has a refinement and style that will delight your guests making your table inimitable.
⦁    Bowl White Lagoon 15 cm ( 5.9 inch )
⦁    Composition : stoneware
⦁    Origin : Italy
⦁    Brand : Tognana
View full details