Skip to product information
1 of 3

Dias MK

Длабока чинија White Lagoon 22 cm T76340 8056444376340

Длабока чинија White Lagoon 22 cm T76340 8056444376340

Regular price 775 MKD
Regular price Sale price 775 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Длабока чинија White Lagoon 22 cm  T76340
Чиниите White Lagoon  дизајнирана од Tognana  се направени од комбинација на  бои кои ја нагласуваат посебната изработка на „реактивна глазура“ и убавината на нијансите и релјефите, единствени во секое јадење. Овие чинии се одликуваат со  префинетост и стил кој ќе ги воодушеви вашите гости правејќи ја вашата трпеза неповторлива.
⦁    Длабока чинија 22 см ( 8.6 inch )
⦁    Состав : керамика
⦁    Потекло : Италија
⦁    Бренд : Tognana
 
Soup plate White Lagoon 22 cm T 76340
White Lagoon plates designed by Tognana has colours that emphasize the particular ,,reactive glaze “ workmanship and the beauty of the nuances and reliefs, unique in each dish.This plates has a refinement and style that will delight your guests making your table inimitable.
⦁    Soup plate 22 cm ( 8.6 inch )
⦁    Composition : stoneware
⦁    Origin : Italy
⦁    Brand : Tognana
View full details