Skip to product information
1 of 7

Dias MK

Мени MADRID A4

Мени MADRID A4

Regular price 650 MKD
Regular price Sale price 650 MKD
Sale Sold out
Tax included.

Детали кои имаат силно влијание врз имиџот на вашиот бренд. Сите наши менија се изработени со посебно внимание на деталите, користејќи високо квалитетни материјали за секојдневна употреба. Различните модели, варијанти и методите за персонализација ќе доведат до уникатен дизајн.

 • Изработено од вештачка кожа
 • Боја : LISABON 12 BROWN
 • Состав : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии : 23 cm x 31 cm ( 9.05 x 12.2 inch )
 • Тежина :
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа.
 • Имате можност да го ставите вашето ЛОГО. Начини на персонализација кои ги нудиме :
 1. Сув жиг ; сув жиг со златна/сребрена фолија ( +25€ за изработка на алат-клише + 25€  за 100ком. )
 2. Ласерско гравирање ( 2€ по парче )
 3. Беџ со ласерско гравирање ( 3,5€ по парче )
 • Минимум количина: 10 ком.

Details that have a strong impact on your brand image. All our menus are made with special attention to details and high quality materials for everyday use. The different models, variants and personalization methods will lead to a unique design.

 • Made from artificial leather
 • Colour :  LISABON 12 BROWN
 • Composition : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : 23 cm x 31 cm ( 9.05 x 12.2 inch )
 • Weight :
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO. Personalization methods that we offer :
 1. Hot stamping ; hot stamping with gold/silver foil ( +25€ for hot stamp tool + 25€  for 100pcs. )
 2. Laser engraving ( 2€ per piece )
 3. Badge with engraving ( 3,5€ per piece )
 • Minimum quantity : 10 pcs.
View full details