Престилка (Miami) #019

1,600
| /
Size Chart

Високо квалитетни престилки дизајнирани за шанкери, бариста и индивидуи кои уживаат во фенси custom made дизајн. Функционални, комфортни и шик истовремено.

 • Изработени од природна телешка кожа
 • Два џебови : еден страничен џеб на гради, еден голем страничен џеб поделен на две прегради и кожна лајсна за крпа.
 • Материјал : 65% памук , 35%  полиестер , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии :  Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Каиши кои што се вадат со закачалки.
 • Аксесоари : сребрени метални закачалки, окца и нитни.
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа или средство за одржување на кожа.


High quality apron designed for bartenders, baristas and individuals who enjoy fancy custom made designs. Functional, comfortable and chic at the same time.

 • Made from genuine calfskin leather
 • Two pockets: one side chest pocket, one large side pocket divided in two compartments and leather loop for your hand towel.
 • Fabric : 65% cotton , 35%  polyester , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Straps removable with clips
 • Hardware : silver brass clips, grommets and rivets.
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO, NAME , SIGNATURE ( +10€ for one piece, each next 2€ )