Престилка (Vienna) #012

1,100
| /
Size Chart

Високо квалитетни престилки дизајнирани за шанкери, бариста и индивидуи кои уживаат во фенси custom made дизајн. Функционални, комфортни и шик истовремено.

 • Изработени од природна телешка кожа
 • Два џебови : мал џеб на лева страна, голем џеб поделен на две прегради.
 • Материјал : 65% памук , 35%  полиестер , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии : 47 cm x 67 cm

 • Долги каиши од кожа за врзување по избор.
 • Аксесоари : сребрени метални нитни.
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа или средство за одржување на кожа.


High quality apron designed for bartenders, baristas and individuals who enjoy fancy custom made designs. Functional, comfortable and chic at the same time.

 • Made from genuine calfskin leather
 • Two pockets: small left pocket, one big lower pocket divided in two compartments.
 • Fabric : 65% cotton , 35%  polyester , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions :  47 cm x 67 cm

 • Long  leather straps for multiple knot styles
 • Hardware: silver brass rivets.
 • Hand  wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO, NAME , SIGNATURE ( +10€ for one piece, each next 2€ ).