АГЕНДА A6

2,500
| /
Size Chart

Агенда А6 изработена од природна телешка кожа

  •  Димензии : 17 x 14 x 2.5 cm ( 6.69 x 5.5 x 0.98 inch )
  •  Притискање на нитна
  •  Пет прегради за картички, две внатрешни прегради
  •  Агендата доаѓа заедно со внатрешен нотес. По употреба има можност за замена на истиот.

Agenda A6 made from genuine calfskin leather

  •  Dimensions : 17 x 14 x 2.5 cm  ( 6.69 x 5.5 x 0.98 inch )
  •  Press stud closure
  •  Five credit card slots, two inside compartments 
  •  Agenda comes with 1 notebook. Refill available separately