ХОЛДЕР ЗА САЛФЕТА MONACO

150
| /
Size Chart

Детали кои имаат силно влијание врз имиџот на вашиот бренд. Различните модели, варијанти и методите за персонализација ќе доведат до уникатен дизајн.

 • Изработено од вештачка кожа
 • Боја : MONACO PINK
 • Состав : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии : 5.5 cm x 15 cm ( 2.16 x 5.9 inch )
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа.
 • Минимум количина: 10 ком.

Details that have a strong impact on your brand image. The different models, variants and personalization methods will lead to a unique design.

 • Made from artificial leather
 • Colour :  MONACO PINK
 • Composition : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : 5.5 cm x 15 cm ( 2.16 5.9 inch )
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • Minimum quantity : 10 pcs.