Престилка (Toronto) #013

1,550
| /
Size Chart

Високо квалитетни престилки дизајнирани за шанкери, бариста и индивидуи кои уживаат во фенси custom made дизајн. Функционални, комфортни и шик истовремено.

 • Изработени од природна телешка кожа
 • Три џебови : мали џебови на гради поделени на 3 прегради , голема лајсна во долна зона и странични лајсни за крпа.
 • Материјал : 65% памук , 35%  полиестер , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии :  Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Каиши кои што се вадат со закачалки.
 • Аксесоари : сребрени метални закачалки, алки, токи и нитни.
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа или средство за одржување на кожа.


High quality apron designed for bartenders, baristas and individuals who enjoy fancy custom made designs. Functional, comfortable and chic at the same time.

 • Made from genuine calfskin leather
 • Three pockets: small chest pockets divided in three compartments, large lower strap and side leather straps for your hand towel.
 • Fabric : 65% cotton , 35%  polyester , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Straps removable with clips.
 • Hardware : silver brass clips, rings, grommets and rivets.
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO, NAME , SIGNATURE ( +10€ for one piece, each next 2€ )