Престилка (Boston) #033

950
| /
Size Chart

Високо квалитетни престилки дизајнирани за шанкери, бариста и индивидуи кои уживаат во фенси custom made дизајн. Функционални, комфортни и шик истовремено.

 • Изработени од текстил-кепер
 • Џебови : џеб во долна зона, поделен на два дела.
 • Материјал : 65% памук , 35%  полиестер , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии :  Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Каиши кои што се вадат со закачалки .
 • Аксесоари : сребрени метални  карабонери ,окца, нитни .
 • Рачно перење или на температура од 30 степени.


High quality apron designed for bartenders, baristas and individuals who enjoy fancy custom made designs. Functional, comfortable and chic at the same time.

 • Made from canvas
 • Pockets: One lower pocket , divided in two compartments.
 • Fabric : 65% cotton , 35%  polyester , 150 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Straps removable with clips
 • Hardware : silver brass clips, grommets and rivets.
 • Hand wash only or washing machine on 30 degrees .
 • You can choose to put your LOGO, NAME , SIGNATURE ( +10€ for one piece, each next 2€ )