Престилка (Barcelona) #035

2,350
| /
Size Chart

Високо квалитетни престилки дизајнирани за шанкери, бариста и индивидуи кои уживаат во фенси custom made дизајн. Функционални, комфортни и шик истовремено.

 • Изработени од вештачка кожа
 • Еден џеб : голем џеб во долна зона поделен на 2 прегради.
 • Материјал : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии :  Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                        Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Каиш кој се подесува со регулатор.
 • Аксесоари : сребрени метални закачалки, алки, токи и нитни.
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа или средство за одржување на кожа.


High quality apron designed for bartenders, baristas and individuals who enjoy fancy custom made designs. Functional, comfortable and chic at the same time.

 • Made from faux leather
 • One pocket: Large lower pocket divided in two compartments.
 • Fabric : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : Small 62 cm x 76 cm  ( 24.20 x 29.91 inch )

                         Medium 71 cm x 81 cm  ( 27.95 x 31.89 inch )

                         Large 67 cm x 86 cm  ( 26.37 x 33.85 inch )

 • Straps adjustable with clips.
 • Hardware : silver brass clips, rings, grommets and rivets.
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO, NAME , SIGNATURE ( +10€ for one piece, each next 2€ )