ПОДМЕТАЧ ЗА ЧАША ROMA SIMPLE

150
| /
Size Chart

Нашите подметачи даваат совршена можност да го нагласите декорот во вашиот простор и да внесете свежина на трпезата. Сите модели се мултипрактични, а истовремено софистицирани и елегантни да одговорат на сите ваши потреби.

Комбинирајте ги со подметач за храна во иста или различна боја која одговара.

 • Изработено од вештачка кожа
 • Боја : MONACO PINK
 • Состав : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Димензии : 10 cm x 10 cm ( 3.93 x 3.93 inch )
 • Тежина :
 • Рачно перење и чистење на кожата само со сува крпа.
 • Имате можност да го ставите вашето ЛОГО. Начини на персонализација кои ги нудиме :
 1. Сув жиг ; сув жиг со златна/сребрена фолија ( +25€ за изработка на алат-клише + 25€  за 100ком. )
 2. Ласерско гравирање ( 2€ по парче )
 3. Беџ со ласерско гравирање ( 2€ по парче )
 • Минимум количина: Сет од 4 ком. ; Сет од 6 ком. ; Сет од 8 ком.


Our placemats give a perfect opportunity to emphasize the decor in your space and bring freshness to the dinning table. All models are multi-practical, but at the same time sophisticated and elegant to meet all your needs.

Pair them with a glass coaster with matching or contrasting color .

 • Made from artificial leather
 • Colour :  MONACO PINK
 • Composition : 100% PU ; 360 gr/m2(± 5,0 %)
 • Dimensions : 10 cm x 10 cm ( 3.93 x 3.93 inch
 • Weight :
 • Hand wash only and clean with a dry towel.
 • You can choose to put your LOGO. Personalization methods that we offer :
 1. Hot stamping ; hot stamping with gold/silver foil ( +25€ for hot stamp tool + 25€  for 100pcs. )
 2. Laser engraving ( 2€ per piece )
 3. Badge with engraving ( 2€ per piece )
 • Minimum quantity : Set 4 pcs. ; Set 6 pcs. ; Set 8 pcs.