МЕНИ А5( CLIPBOARD )

550
| /
Size Chart

Мени A5 изработено од дрвена корица и обложено со природна кожа 

 • Изработено од дрвена плоча и природна кожа
 • Боја : Buffalo brown
 • Димензии : 17 cm x 24 cm ( 6.69 x 9.4 inch )
 • Имате можност да го ставите вашето ЛОГО. Начини на персонализација кои ги нудиме :
 1. Сув жиг ; сув жиг со златна/сребрена фолија ( +25€ за изработка на алат-клише + 25€  за 100ком. )
 2. Ласерско гравирање ( 2€ по парче )
 3. Беџ со ласерско гравирање ( 2€ по парче )
 • Минимум количина: 10 ком.

Menu A5 ( clipboard with natural leather ) 

 • Made from plywood and natural leather 
 • Colour :  Buffalo brown
 • Dimensions :  17 cm x 24 cm ( 6.69 x 9.4 inch )
 • You can choose to put your LOGO. Personalization methods that we offer :
 1. Hot stamping ; hot stamping with gold/silver foil ( +25€ for hot stamp tool + 25€  for 100pcs. )
 2. Laser engraving ( 2€ per piece )
 3. Badge with engraving ( 2€ per piece )
 • Minimum quantity : 10 pcs.