Машки чизми Chukka

6,000
| /
Size Chart

Машки чизми Chukka

 • Изработено од природна кожа
 • Боја : Black Nappa leather
 • Состав : природна телешка кожа
 • Постава :   100% полиестер
 • Ѓон : гумен ѓон
 • 2.5 cm висина на штикла

Men boots Chukka 

 • Made from genuine calfskin leather 
 • Colour : Black Nappa leather 
 • Upper lining : genuine calfskin leather
 • Insole : 100 % Polyester - nonwoven nylon lining with foam
 • Soles : Rubber soles
 • 2.5 cm heel height