Машки патики

8,500
| /
Size Chart

Машки патики со рачно цртан дизајн

 • Изработено од природна кожа
 • Боја : Black velour
 • Состав : природна телешка кожа
 • Постава :  100% полиестер
 • Ѓон : Гумен ѓон
 • 3 cm висина на ѓон

Men sneakers with hand painter design

 • Made from genuine calfskin leather 
 • Colour : Black velour
 • Upper lining : genuine calfskin leather
 • Insole : 100 % Polyester - nonwoven nylon lining with foam
 • Soles : Rubber soles
 • 3 cm soles height