Машки патики

6,000
| /
Size Chart

Машки патики 

 • Изработено од природна кожа
 • Боја :  White Nappa leather combined with beige saffiano
 • Состав : природна телешка кожа
 • Постава :  100% полиестер
 • Ѓон : Гумен ѓон
 • 3 cm висина на ѓон

Men sneakers 

 • Made from genuine calfskin leather 
 • Colour : White Nappa leather combined with beige saffiano
 • Upper lining : genuine calfskin leather
 • Insole : 100 % Polyester - nonwoven nylon lining with foam
 • Soles : Rubber soles
 • 3 cm soles height