АГЕНДА А5

3,500
| /
Size Chart

Агенда А5 изработена од природна телешка кожа

  •  Димензии : 23.3 x 16.5 x 2.5 cm ( 9.17 x 6.5 x 0.98 inch )
  •  Притискање на нитна
  •  Седум прегради за картички, две внатрешни прегради
  •  Агендата доаѓа заедно со внатрешен нотес. По употреба има можност за замена на истиот.

Agenda A5 made from genuine calfskin leather

  •  Dimensions : 23.3 x 16.5 x 2.5 cm ( 9.17 x 6.5 x 0.98 inch )
  •  Press stud closure
  •  Seven credit card slots, two inside compartments 
  •  Agenda comes with 1 notebook. Agenda refill available separately